You are currently viewing Farmable er glade for å samarbeide med JobbAsker for å anerkjenne talentet og kunnskapen til dyktige innvandrere med høyere utdanning
Shradha sammen med Vidhi Kumar, CMO hos Farmable

Farmable er glade for å samarbeide med JobbAsker for å anerkjenne talentet og kunnskapen til dyktige innvandrere med høyere utdanning

Det tok nesten åtte år for Shradha Venkittaraman å finne en relevant mulighet som markedskoordinator i Farmable i 2023. Shradha har en Master of Business Administration – MBA i internasjonal markedsføring fra Edinburgh Business School i Storbritannia og en bachelorgrad i handel fra India. Hun flyttet til Norge i 2014 og har vært på utkikk etter en relevant rolle som passer til utdanningen hennes siden da.

Shradha var en av de 11 dyktige og kompetente deltakerne på JobbAsker Opportunity mentor- og støtteprogram for innvandrere med høyere utdanning i 2022. Gjennom deltakelse i det halvårige programmet har Shradha gjort enda bedre rustet til å bli innlemmet i arbeidslivet gjennom deltakelse i fagsamlinger, nettverksbygging og mentoring.

-JobbAsker var en tillitsskapende opplevelse, og jeg anbefaler deltakerne å utnytte det best mulig og kapitalisere på det.  Mange refleksjoner, godt nettverk og verdifull utvikling av myke ferdigheter, workshops og moro, kan være noen ord som kan brukes til å beskrive min personlige erfaring i JobbAsker,» sier Shradha.

Tidligere i mars Shradha startet hos Farmable, et teknologiselskap som hjelper bønder med å øke produktiviteten ved å forenkle oppdrettsdriften. JobbAsker og Farmable gikk inn i et samarbeid for å tilby en relevant markedsstilling til Shradha tidligere i desember 2022.

Vidhi Kumar, Chief Marketing Officer, Farmable legger til,

-Farmable er glade for å samarbeide med JobbAsker for å finne dyktige talenter i det norske arbeidsmarkedet. JobbAsker er en verdifull partner for oss når vi fortsetter å vokse og utvide teamet vårt. Deres fokus på mangfold og inkludering er i tråd med våre verdier, og vi tror at dette samarbeidet kan hjelpe oss med å finne det rette talentet for å støtte vårt oppdrag om å styrke bønder over hele verden med vårt teknologiselskap. «

Farmable er opptatt av å skape en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass der alle ansatte kan trives.

-Det er viktig for oss å anerkjenne talentet og kunnskapen til dyktige innvandrere med høyere utdanning. Det har vært flott å inkludere en kandidat som Shradha i teamet vårt. Shradha bringer et unikt perspektiv og verdifulle ferdigheter til vårt selskap. Vi er fornøyde med hennes kompetanse, entusiasme og vilje til å lære i en ny bransje som landbruksteknologi og hennes evne til å bruke kunnskapen sin fra markedsføringsutdanningen. Vi ser frem til å fortsette å jobbe med henne for å oppnå vårt oppdrag, legger Vidhi til.

Flere av JobbAsker deltakere hadde vært arbeidsledige i mange år, og manglet nettverk i Norge.

 

Shradha sammen med Sudipa Chakraborty, Prosjektleder, JobbAsker og Torgeir Flatjord, mentor, JobbAsker Opportunity mentorprogram

Shradha har alltid vært positiv, motivert og lære-villig. Hennes mellommenneskelige ferdigheter kombinert med stor vilje til å lære gjorde henne til en ideell kandidat for JobbAsker Opportunity mentorprogram. Torgeir Flatjords lange erfaring innen salg og markedsføring kombinert med hans engasjement for mentorprogrammet JobbAsker var inspirerende. Både Shradha og Torgeir hadde et fantastisk samarbeid gjennom hele programmet,» sier Sudipa Chakraborty, Prosjektleder, JobbAsker.

JobbAsker er utrolig takknemlige overfor Vidhi og Farmable-teamet for den unike muligheten for vår kandidat, Shradha.

-Jeg vil oppriktig takke vår prosjektleder, Sudipa og min mentor Torgeir for deres støtte og lidenskap for å hjelpe jobb- og mulighetssøkende innvandrere som meg.  Sudipa jobbet med hver deltaker på et personlig nivå og gikk utover hennes måte å sikre at alle deltakerne ender opp med å lykkes, enten i form av en jobb, praksisplass eller internship.  Jeg hadde stor nytte av coachingen og mentorskapet som ble gitt under JobbAsker-programmet, avslutter Shradha.

Heier på muligheter for mennesker! Heier på bedrifter som ser mangfold som en fordel! Heier på inkludering gjennom arbeid!